Om FAMILY8

FAMILY8

EVIDENSBASERET

FAMILIEBEHANDLING

FAMILY8

Ny Strandvej 10

4640 Faxe

Om FAMILY8

FAMILY8 er en netværksbaseret virksomhed, det betyder, at vi har et fleksibelt samarbejde med andre få og nøje udvalgte virksomheder, dermed behøver vi ikke at lade vores kunder betale for at holde en stor fast medarbejderstab kørende. Det betyder, også at vores kunder får en skræddersyet og kundetilpasset løsning, der matcher opgavens målsætning.


Vi sikrer høj kvalitet i vores arbejde igennem evidensbaserede behandlingsindsatser, der er skræddersyet til familier, børn og unge i udsatte positioner. Vores behandlingsindsatser bygger på veldokumenterede metoder, og har hele tiden løbende kvalitetssikring, så vi sikrer, at intet er overladt til tilfældighederne.


Kort fortalt tilbyder vi en intensiv, målstyret og tidsbegrænset indsats, der er underlagt nogle helt specifikke kvalitetskrav, der gør, at de familier vi arbejder med, får en yderst kvalificeret behandling i forhold til de problemstillinger de sidder med. 

 

FAMILY8 er en del af Thomas Bøttern Familie- & Psykoterapi og ejes af Thomas Bøttern, familie- og psykoterapeut, PD Psykologi.

FAMILY8

Ny Strandvej 10

4640 Faxe


 

Telefon: 42 72 88 41

Mail: mail@family8.dk

Sikkermail: tbpsyk@protonmail.com

CVR/SE: 35119183

FAMILY8

EVIDENSBASERET

FAMILIEBEHANDLING

Copyright @ All Rights Reserved


FAMILY8 er en del af Thomas Bøttern Psykoterapi

www.thomasboettern.dk